0898 670 735 Запиши час

Зъболекар Шумен

Зъболекари от "Медика 3 Дент" гр. шумен и неговите квартали

От няколко години стоматологична практика „Медика 3 Дент“ предлага на своите клиенти и услугите на клиниката ни в град Шумен.

Зъболекар Шумен

Записване
на час

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Зъболекар Варна - Medica 3 Dent

Стоматологична клиника в Шумен

Там ще откриете освен уютна и прекрасна обстановка и експертен екип от дентални специалисти и целият набор от услуги, които предлагаме в денталната ни клиника – гр. Шумен.

В „Медика 3 Дент” – Шумен работят изключителни специалисти, ново поколение експерти по дентална медицина, които ще ви предложат комплексна грижа за вашето здраве и красива усмивка.

Адрес в град: Шумен: център, ул. Цар Освободител 14

Зъболекарско лечение в Шумен

Закон в нашият стоматологичен център е спазването на перфектна хигиена на работа, индивидуалното отношение към всеки пациент, както и специалната атмосфера, в която работим – все условия, които да гарантират вашето удоволствие от престоя и лечението ви при нас.

Нашите пациенти идват от различни квартали на град Шумен, независимо дали сте от квартал: Добруджа, Девизиционна болница, Херсон, Тракия, Болница, кв. Куршум Чешма, кв. Байчов кладенец, кв. Дивдядово, кв. Боян Българанов 1, кв. Пети Полк, кв. Кьошкьове, кв. Гривица, кв. Лозево, ще стигнете лесно до нашата стоматологична клиница в центъра на Шумен.

Естетични процедури в Шумен

Освен здравните ние предлагаме и естетични процедури, които ще променят вашата усмивка и зъбен статус с гарантирано качество.

В пакета от услуги, които клиниката ни в Шумен предлага, ще откриете както консервативно дентално лечение, така и пакети от процедури по детско зъболечение, ортопедия, хирургия, физиотерапия. Изключително привлекателен обаче е наборът от услуги за перфектния външен вид на пациента.

0898 670 735

Дентална клиника „Медика 3 Дент“ – Шумен

Дентална клиника „Медика 3 Дент“ – Шумен работи по договор и с Националната Здравноосигурителна Каса в името на благото на пациента, както и на стимулирането на редовно профилактично посещение при дентален специалист, ранната диагностика и своевременното лечение на проблеми със зъбите.

При нас може да използвате полагащия ви се по НЗОК пакет от дентални услуги. За целта трябва единствено да имате непрекъснати здравно-осигурителни права и изрядна здравно-осигурителна книжка.

Националната Здравноосигурителна каса финансира пакети за здравно-осигурени лица над 18 години /с потребителска такса/ и за здравно-осигурени лица с ненавършени 18 години /без потребителска такса/. Първият пакет включва преглед със снемане на зъбен статус ежегодно, както и допълнителен преглед за бременни, плюс две лечебни дейности – лечение или вадене на зъб.

Във втория пакет влизат ежегоден преглед и четири лечебни дейности, две от които могат да са за кореново лечение на зъби.

Зъболекар Шумен

Ти си от град Шумен?

Ще ти звъннем и ще отговорим на въпросите ти безплатно, още днес. Или се обади на и попитай на   0898 670 735

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Част от кварталите на Шумен с наши пациенти:

Град Шумен не е голям, но кварталите не са малко, а нашите пациенти търсещи добро зъбоелкарско лечение идват от всички краища на града, а и не само. Въпреки, че в повечето райони има зъболекарски кабинети, ние сме щастливи, че имаме пациенти от: кв. Макак, кв. Боян Българанов 2, кв. Чашка в.з.,  кв. Мътница, кв, кв. Млада гвардия,  целия широк център, кв. Еверест, кв. Сестринско и един от любимите ни квартали на всички зъболекари в гр. Шумен – кв. Еверест.

Зъболекар Шумен

гр. Шумен, ул. Цар Освободител № 14
Тел: 054 832 187

Отзиви от клиенти

Повече от 7 000 клиента последните 20 години...

Зъболекар Шумен Подарете си усмивка
"От както откриха денталната клиника в град Шумен си сменихме семейния зъболекар. Впечатлена съм от отношението и опита на зъбокарите и инж. Иса"
Зъболекар Шумен Детски зъболекар Варна
"За мен Медика 3 Дент е най-добрия избор за семеен и детски зъболекар в Шумен. Научих за тях от препоръка, а сега аз давам такава."
Зъболекар Шумен

Искаш ли да ти звъннем?

Няма значение от кой квартал на Шумен си, ние сме на лесно място. Обади се на   054 832 187 или остави номера си и ще ти звъннем.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Bulgarian
 - 
bg