0898 670 735 Запиши час

ЗЪБНИ ИМПЛАНТИ
цени и мнения във Варна

Зъбни импланти - цени

  • Замяна на зъб с имплант
  • Подмяна с много зъбни импланти
  • Конкурентни цени, вижте мнения

Поставянето на зъбни импланти е част от модерната стоматология. Във Варна се намират едни от най-добрите специалисти по зъбна имплантология.

Зъбни импланти
"Поставянето на зъб и импланти е бързо и много качествено. Мина време, но аз нямам никакви проблеми с импланта."

Габриела Тодорова, Варна

Безплатна КОНСУЛТАЦИЯ

Зъбни импланти - цени

Имплантологията е иновативен метод на съвременната дентална медицина, чрез който се заменят липсващите зъби в челюстта. Лечението се извършва без традиционното изпиляване на съседни зъби за изграждането на мост. Използва се както за замяна на отделни липсващи зъби, така и за пълна подмяна на зъбите в устната кухина според съответния случай.

Имплантирането на зъби се извършва след обстоен преглед и прецизни изследвания на пациента, като едва след това се пристъпва евентуално към самата интервенция, като подходът е строго индивидуален към всеки пациент.

Тук ще намерите повече информация за това как се поставят зъбните импланти.

Зъбни импланти

Съвременната наука и медицината днес предлагат различни импланти и методи на поставянето им, а екипът ни използва най-качествените и доказалите се в практиката сред тях. След самата хирургическа интервенция пък се извършват и регулярни профилактични прегледи от нашите специалисти.

Поставяне на импланти

Пациенттие често не са запознати с процедурите по имплантология и с продължение на години живеят без да възстановят загубен зъб. Имплантирането на изкуствени зъби ни дава възможност пак да се сдобием с изящтна усмивка на не толкова висока цена.

Мненията на пациенти преминали през процедурата са, че са изчакали прекалено много време, докато се решат. Имплантологията вече е стандартна процедура при стоматологията в България, множество чужденци от Англия, Германия и други държави идват във Варна, за да подменят един или множество зъби.

Скоро ще предоставим по-подробна информация за замяната на зъб чрез имплантиране наизкуствен такъв, също така галерия с клинични случаи и мнения от кллиенти.

Отзиви от клиенти

Повече от 7 000 клиента последните 20 години...

Зъбни имплантиПодарете си усмивка
"Поставянето на зъбен имплант ми се струваше страшно, но не е така. Процедурата е бърза а ефекта остава за много дълго"

Столяна Илиева, град Варна

Зъбни имплантиДетски зъболекар Варна
"Загубата на зъб може да се случи на всеки, но също така и поставянето на зъбен имплант. Мнението ми е - действайте сега, не чакайте!"

Калина Кънчева, Варна, кв. Младост

Зъбни импланти

Информация за зъбни импланти?

Интересуваш се от поставяне на зъбни импланти? Попитай за имплантология на   0896 965 375

Зъбни импланти
5 (100%) 12 гласа