0898 670 735 Запиши час

ЗЪБНИ ИМПЛАНТИ
цени и мнения във Варна

Зъбни импланти - цени

  • Замяна на зъб с имплант
  • Подмяна с много зъбни импланти
  • Конкурентни цени, вижте мнения

Поставянето на зъбни импланти е част от модерната стоматология. Във Варна се намират едни от най-добрите специалисти по зъбна имплантология.

Зъбни импланти
"Поставянето на зъб и импланти е бързо и много качествено. Мина време, но аз нямам никакви проблеми с импланта."

Габриела Тодорова, Варна

Безплатна КОНСУЛТАЦИЯ

Зъбни импланти - цени

Имплантологията е иновативен метод на съвременната дентална медицина, чрез който се заменят липсващите зъби в челюстта. Лечението се извършва без традиционното изпиляване на съседни зъби за изграждането на мост. Използва се както за замяна на отделни липсващи зъби, така и за пълна подмяна на зъбите в устната кухина според съответния случай.

Имплантирането на зъби се извършва след обстоен преглед и прецизни изследвания на пациента, като едва след това се пристъпва евентуално към самата интервенция, като подходът е строго индивидуален към всеки пациент.

Тук ще намерите повече информация за това как се поставят зъбните импланти.

Зъбни импланти

Съвременната наука и медицината днес предлагат различни импланти и методи на поставянето им, а екипът ни използва най-качествените и доказалите се в практиката сред тях. След самата хирургическа интервенция пък се извършват и регулярни профилактични прегледи от нашите специалисти.

Поставяне на импланти

Пациенттие често не са запознати с процедурите по имплантология и с продължение на години живеят без да възстановят загубен зъб. Имплантирането на изкуствени зъби ни дава възможност пак да се сдобием с изящтна усмивка на не толкова висока цена.

Мненията на пациенти преминали през процедурата са, че са изчакали прекалено много време, докато се решат. Имплантологията вече е стандартна процедура при стоматологията в България, множество чужденци от Англия, Германия и други държави идват във Варна, за да подменят един или множество зъби.

Скоро ще предоставим по-подробна информация за замяната на зъб чрез имплантиране наизкуствен такъв, също така галерия с клинични случаи и мнения от кллиенти.

Отзиви от клиенти

Повече от 7 000 клиента последните 20 години...

Зъбни импланти Подарете си усмивка
"Поставянето на зъбен имплант ми се струваше страшно, но не е така. Процедурата е бърза а ефекта остава за много дълго"
Зъбни импланти Детски зъболекар Варна
"Загубата на зъб може да се случи на всеки, но също така и поставянето на зъбен имплант. Мнението ми е - действайте сега, не чакайте!"
Зъбни импланти

Информация за зъбни импланти?

Интересуваш се от поставяне на зъбни импланти? Попитай за имплантология на   0896 965 375

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Bulgarian
 - 
bg