0898 670 735 Запиши час

Секторен и панорамен рентген

Очакваме ви на ул. Борис Янев 17!

Телефон: 0899 30 48 38
Email: medica3balchik@gmail.com

Секторен и панорамен рентген

Записване
на час

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Зъболекар Варна - Medica 3 Dent

Секторен и панорамен рентген в Балчик

Оралното здраве трябва да бъде приоритет на всеки човек. За това си заслужава да потърсите правилния стоматолог, който да се погрижи за вашето стоматологично здраве.

Дентална клиника „Медика 3 Дент“ град Балчик работи с най-добрите стоматолози, разполагащи с богат опит и подхождащи с внимание и грижа към всеки един пациент – от най-малките до най-големите.

Съвременно оборудване

Разполагаме със секторен и панорамен рентген, снабдени със специална цев за ортодонтски снимки. С това гарантираме своята прецизност.

Системата „Алекзандър”

Ние работим със системата брекети  ,,Алекзандър“. Системата „Алекзандър” , създадена и разработена от Д-р Уик Алекзандър, е фокусиране върху създаването на вашата красива усмивка по възможно най-ефективния начин. За да ви даде не само усмивката, която искате днес, но и усмивката, която искате за цял живот.

Ортодонтия за деца и възрастни

Първата консултация при нас е клиничен преглед, при който специалистът се ориентира за наличния проблем и назначава различни рентгенови изследвания.

На втората визита се вземат отпечатъци и се правят фотоснимки. Всички материали се изследват за поставяне на окончателна диагноза.

На третото посещение доктора представя случая с варианти за лечение , обсъждат се етапите и начина на плащане..

0898 670 735
Секторен и панорамен рентген

Искаш ли да ти звъннем?

Няма значение от кой квартал на Балчик си, ние сме на лесно място. Обади се на   0899 30 48 38 или остави номера си и ще ти звъннем.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Карта на гр. Балчик - Секторен и Панорамен рентген