0898 670 735 Запиши час

Гаранция

Mетоди на лечение и материали, които са тествани от милиони хора по света.

Гаранция

Стоматологична гаранция

В нашата стоматологична практика използваме само онези методи на лечение и материали, които са тествани от милиони хора по света.

Хигиената е една от най-важните характеристики на нашата терапевтична процедура, защото основната ни цел е здравето на нашите пациенти.

Извършваме дезинфекция и стерилизация съгласно изискванията на WHO.

01

6 месеца - импланти

Шестмесечна гаранция за всеки имплант-ако в рамките на 6 месеца имплантът не се интегрира в костта, той се поставя безплатно на друго място в костта. Ако това е невъзможно, поставяме нов имплант с по-голям диаметър на същото място в костта.
02

1 година - гаранция

Едногодишна технологична гаранция за метало-керамика – ако в рамките на една година керамиката се счупи и металът е видим, това спада към технологичните дефекти в зъботехническата лаборатория. Съответната протеза се коригира безплатно.
03

Зъбни протези

Едногодишна технологична гаранция за зъбните протези – ако в рамките на една година зъбната протеза се счупи, това спада към технологичните дефекти, изпраща се към зъботехническата лаборатория и съответната протеза се коригира безплатно.
Зъболекар Варна - Medica 3 Dent

Емоция за душата и грижа за устата!

Денталният туризъм в България е една перфектна възможност за това
Перфектната възможност за почивка и зъболечение едновременно – това е нашата кауза.

За никого не е новина, че зъболекарските услуги в България са едни от най качествените в Европа и едновременно с това са на най-ниски цени на Стария континент.
Не случайно стотици български граждани, работещи извън граница и чужденци ги използват всяко лято като бонус към своята ваканция.

Защо да не се възползвате и вие от това?

Искате да съчетаете отдиха и грижата за вашите зъби едновременно? Медика 3 Дент ви предлага именно тази уникална възможност.

Нашите клиники се намират във Варна и в един от най-добрите български курорти на брега на морето-Златни пясъци, където заедно с лятната си почивка ще съчетаете с решението на най-належащите си устни и зъбни проблеми.

Качествена грижа и емоция

Подарете на зъбите си качествена грижа и емоция на душата си с един избор – Медика 3 Дент! Осигурете си нова блестяща усмивка и нови летни спомени.

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Bulgarian
 - 
bg