0898 670 735 Запиши час

Дентални екскурзии

ПЪТУВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ

Почивка и дентално лечение в рамките на една седмица.

Дентални екскурзии
Избелване на зтби

Ние развиваме една иновативна идея

България е една от най-добрите дестинации през всички сезони, където можете да получите стоматологично лечение с най- високо качество:

  • Прецизно високотехнологично оборудване;
  • Комфорт и уют
Зъболекар Варна - Medica 3 Dent

  • Релаксираща луксозна обстановка
  • Строг контрол на стерилизация, дезинфекция и хигиена
  • Най-високо качество на стоматология
  • Естетични консултации
    Супер ниски цени
  • Индивидуално лечение на всеки пациент
  • Най- безболезнено лечение за Вас и вашия бюджет

В НАШАТА ОФЕРТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

Eдноседмична почивка- посещения на културни забележителност, балнеолечение, стоматологично лечение. Имаме желание да променим традиционната почивка и да предложим така наречените „тематични пътувания“ за отделни пациенти или за организирани групи пациенти.

Зъболекарските кабинети на стоматологичната практика са в непосредствена близост до пациентите – различни хотели в курорта „Златни пясъци” и гр. Варна

Всичко това съчетано с вече няколко годишният ни опит в работата с немските здравни каси, застрахователни агенции и други европейски здравноосигурителни каси и фондове, издавайки необходимите документи и сертификати на пациентите

0898 670 735

ЗДРАВЕ, КРАСОТА, ДУШЕВНО СЪСТОЯНИЕ

Д-р Тодорова и екипът й работят за повишаване на вашия жизнена стандарт и вашето качество на живот, за по-доброто ви душевно състояние.

В условията на невероятни златисти плажове, чист въздух и лазурно море вие ще направите най-добрият избор за съчетание на полезното с приятното. Защо да асоциирате посещението при зъболекар само с негативни емоции, като може да го превърнете в незабравима ваканция?

Медика 3 Дент ви предлага именно това. Две в едно – нова усмивка и нови спомени. Плащате за една дестинация – получавате две услуги. Качествено обслужване, гарантирано добри резултати, вълшебни спомени от престоя си при нас.

Избелете зъбите си:

Дентални екскурзии
"Избелващия ефект е поразителен. Медика 3 Дент са страхотни, а аз имам сияйна усмивка."

Нина Иванова, Варна

Безплатна КОНСУЛТАЦИЯ

Дентален туризъм

Терминът дентален туризъм придобива други измерения с нашите услуги, атрактивните ни пакети и цени, локацията на нашите клиники, най-съвременните технологии, които използваме.

Зъболечението отдавна не е това консервативно понятие, което ви носи усещане за страх, несигурност и болка. Медика 3 Дент е синоним на точно обратното – великолепни условия за лятна почивка и перфектно дентално обслужване. Приятно преживяване, лечение от нашите експерти, дългогодишна гаранция на труда ни. Понятието дентален туризъм придобива нови измерения при нас.

Дентални екскурзии

Искаш ли да ти звъннем?

Ще ти звъннем и ще отговорим на въпросите ти безплатно, още днес. Или се обади на и попитай на   0898 670 735