0898 670 735 Запиши час

Дентална клиника Варна

В Медика 3 Дент съчетавате полезното с приятното!

Естетичната стоматология започва от филмовият бизнес в Холивуд, но в края на ХХ век пакетът от козметична стоматология е достъпен и за обикновените хора, не само за звездите. Пакетът от естетични услуги става все по-голям и по-голям.

Дентална клиника Варна

Записване
на час

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Дентална клиника Варна - Медика 3 Дент

Уникална дентална клиника

Уникалността на нашите клиники се състои в това, че ние единствени по рода си в България предлагаме комплексна услуга, съчетаваща здраве плюс красота.

Възможността да се погрижите за своя зъбен статус и да решите най-спешните си проблеми при нас върви ръка за ръка с пакета от услуги за поддръжка на свежия ви и младежки вид, както и перфектната ви визия.

Стоматология и красота

Всеки клиент при нас се чувства специален заради факта, че в пакета услуги имаме предвидени и индивидуални естетически съвети, според които може да изберете най-желаната и подходяща за вас разкрасителна процедура. И всичко това се случва на атрактивни пакетни цени, в приятна обстановка и максимален комфорт за вас.

Сред възможностите в нашето порфолио „красота“ са ботокс, хиалурон, бюти процедури с най-модерна техника- всичко в посока да се чувствате специални и освежени. А крайният резултат освен нова усмивка може да бъде и нова визия.

Дентална клиника Варна

Искаш ли да ти звъннем?

Ще ти звъннем и ще отговорим на въпросите ти безплатно, още днес. Или се обади на и попитай на   0898 670 735

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Bulgarian
 - 
bg