Подарете си красива усмивка!

Детско зъболечение
февруари 7, 2017
зъболекар усмивка

Никога не е късно да си подарите красива усмивка и здраве, затова ако търсите добър зъболекар във Варна, обърнете се към доказаните професионалисти от екипа на Дентална клиника „Медика 3 Дент“.

Ние работим на световно ниво, стоматолозите ни са перфектно обучени, опитни и отзивчиви, а технологиите и материалите ни са съвременни и са немско, швейцарско и италианско производство, докато в същото време цените ни са съобразени с всеки бюджет..

Ако имате проблем със зъбите и венците или просто нужда от профилактика, нашите всеотдайни и можещи зъболекари ще ви помогнат без значение дали става дума за обикновена пломба, вадене на зъб, чистене на зъбния камък или професионални консултации по всеки проблем, касаещ денталната медицина.

зъболекар усмивкаНие лекуваме от години зъбите на варненци и гостите на града и макар за това време практиката да се разрасна, а екипът ни да се увеличи, сме все така ентусиазирани и изцяло в услуга на пациента, така че при нас винаги да получите най-качествената помощ при най-квалифицираните стоматолози във Варна.

През годините сме овладели и изкуството да преборим обичайните страхове на пациентите в зъболекарския кабинет. Тук работим напълно безболезнено и при пълно спазване на условията на безопасност при всяка една зъболекарска манипулация.

Постарали сме се при нас да създаден приятна атмосфера на уют, ненатрапчив комфорт и спокойствие в помощ на пълното отпускане на пациентите си. В работата си използваме строго индивидуален подход към всеки, а екипът ни от професионалисти с огромен опит и знания е
внимателен и вежлив в работата си.

усмивка зъболекар варна

При нас ще получите не само най-доброто лечение за всеки проблем, свързан с вашите зъби и венци, но и безплатни практични съвети, внимателно отношение и вникваме в конкретната ситуация, която ви е довела в зъболекарски кабинет. Поддържаме постоянна обратна връзка с
пациентите си и освен на лечението, залагаме много на профилактиката и поддържането на оралната хигиена.

Дентална клиника „Медика 3 Дент“ е едно от малкото места във Варна, където диагностиката и консултациите, профилактичните прегледи и хирургичните манипулации притежават всички нужни гаранции, а специалистите ни са сертифицирани на най-високо ниво.
Портфолиото ни със специализирани услуги е богато и включва лечението на зъбния кариес, естетичното зъбопротезиране, избелването на зъбите, денталната бижутерия, екстракцията на зъби и мъдреци, почистването на зъбния камък, поставянето на импланти, йонофорезата,
лазерната и магнитната терапия, детското зъболечение и много други.

 

усмивка зъболекарВарна работи по договор с Националната Здравноосигурителна Каса, както и с немските здравни
каси и с множество от водещите застрахователни компании от цял свят.

Ние разполагаме с модерни и функционални кабинети във Варна, Златни пясъци и Шумен. След бума на т.нар. дентален туризъм, екипът ни продължи да развива добрите практики и добрите традиции в тази посока и вече от години имаме множество лоялни пациенти от страни като
Англия, Германия, Израел, Скандинавия и Русия. Освен това развиваме и иновацията, която съчетава почивка и дентално лечение в рамките на една седмица.

Благодарение на опита, знанията и високата си квалификация, денталните специалисти на „Медика 3 Дент“ през годините са привлекли множество лоялни пациенти, които търсят винаги нашите услуги и ни препоръчват на близките си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *