Красота

В Медика 3 Дент съчетавате полезното с приятното!

Естетичната стоматология започва от филмовият бизнес в Холивуд, но в края на ХХ век пакетът от козметична стоматология е достъпен и за обикновените хора, не само за звездите. Пакетът от естетични услуги става все по-голям и по-голям.

Уникалността на нашите клиники се състои в това, че ние единствени по рода си в България предлагаме комплексна услуга, съчетаваща здраве плюс красота. Възможността да се погрижите за своя зъбен статус и да решите най-спешните си проблеми при нас върви ръка за ръка с пакета от услуги за поддръжка на свежия ви и младежки вид, както и перфектната ви визия. Всеки клиент при нас се чувства специален заради факта, че в пакета услуги имаме предвидени и индивидуални естетически съвети, според които може да изберете най-желаната и подходяща за вас разкрасителна процедура. И всичко това се случва на атрактивни пакетни цени, в приятна обстановка и максимален комфорт за вас. Сред възможностите в нашето порфолио „красота“са ботокс, хиалурон, бюти процедури с най-модерна техника- всичко в посока да се чувствате специални и освежени. А крайният резултат освен нова усмивка може да бъде и нова визия.

Зъбни бижута

Добавят малко магия към вашата усмивка.

Процедурата е проста и се извършва от зъболекар и е безопасна за здравето на вашите зъби. Бижутата са обикновено от синтетични диаманти, златни и др. Поставянето на такова бижу не изисква загуба (изпиляване) на здрава зъбна тъкан. Диамантите се поставят със специално фотополимерно лепило.

Фиксирането на бижутата към зъба може да е с различна степен на продължаващия ефект, като временна естетична апликация за около две седмици или продължително фиксиране за години напред чрез циментиране /залепване/.

Козметичната процедура не застрашава емайла на зъбите, като в същото време придава блясък на усмивката и има високо естетически общ ефект. Това е често търсена от пациентите процедура, която е безболезнена, бърза и лесна, а крайният ефект впечатлява.

Хиалуронова киселина

- Хиалуроновата киселина е най-ефикасния и безопасен метод в борбата със следите на времето. С нейна помощ се постига дълготраен ефект на подмладяване на кожата и натурална красота.

- Филъри (пълнители) с хиалуронова киселина се прилагат за корекция на формата на устните, някои несъвършенства и асиметрия, запълване на малки, средни и дълбоки бръчки, оформяне контура на лицето, неоперативен лифтинг.

- Продължителността на процедурата е около 15-20 минути. Филърът се въвежда на малки порции под кожата със спринцовка, снабдена с фина игла. Частичките на пълнителя по естествен начин се "вграждат" в кожната тъкан, без да възпрепятстват свободното преминаване на хормони, кислород и други жизненоважни вещества.

- Средната продължителност на пълнителите е между шест месеца и година. Понякога може да е повече или по-малко - в зависимост от типа кожа, третираните области, количеството на препарата и техниката на поставяне.

Консултацията преди извършване на процедурата е безплатна и препоръчителна!

Ботокс

БОТОКС Е НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА КОЗМЕТИЧНА МЕДИЦИНСКА ПРОЦЕДУРА.
Той е най-добрият нехирургичен метод за третиране на мимическите бръчки.

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен микроорганизъм Clostridium Botulinum. В природата съществуват няколко типа, като за медицински цели се използва тип А и рядко тип В. Ботулиновият токсин е невротоксин. Той блокира предаването на нервния импулс от нервното към мускулното влакно. Така мускулът, който е инжектиран с токсина не се съкращава и остава в състояние на релаксация. Този феномен се използва успешно за третиране на мимически бръчки.

Ботокс терапията е предназначена да въздейства върху мимическите бръчки. Линиите които се появяват между веждите, около очите или хоризонталните на челото всъщност са резултат от движението на мускулите през годините. Всяка емоция остава своите следи върху лицето ни. В дълбочина – мускулите се свиват, с което се създава бръчка на повърхността на кожата. След години тези бръчки стават все по-изразени.

За щастие вече има начин, при който тези бръчки се блокират поне за определен период от време. Терапията с Ботокс видимо изглажда средно или ясно изразените бръчки. Подобрението е видимо само след няколко дни и Botox - ефекта трае обикновено 4-8 месеца. Примамливото в терапията с Ботокс / Botox / е именно факта, че само след няколко фини убождания лицето възвръща своя младежки вид.

Най-подходящи за третиране са мимически бръчки в областта на горната половина на лицето: челото (при учудване), между веждите, т.нар. „лъвска бръчка” (при сърдене) и около очите – бръчки тип „пачи крак” (при широка усмивка).

Процедурата се извършва за около 15 минути. Не изисква специална подготовка и не е необходим възстановителен период.

Плазмолифтинг

ПЛАЗМОЛИФТИНГА Е КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА.

Плазмолифтингът или иначе казано Вампирският лифтинг е революционен метод в естетичната медицина, чрез който се постига моментално и продължително оздравяване на нашата кожа. Той прави това благодарение на клетъчното възстановяване на нашия организъм, използвайки за целта собствената ни кръвна плазма.

Чрез тази процедура ние стимулираме процеса на обновяването на нашата кожа и забавяме процесите на стареенето и. При нея се активизират регенерирането, освежаването и стягането на епидермиса на лице, шия, деколте, околоочен контур, ръце. Прилага се и при лечение на косопад и редеене на коса.

В естетичната медицина методът се използва за подобряването на текстура и общ изглед на нашата кожа, за избелването на тъмни кръгове под очите, за лечението на белезите от акнето или от оперативни лазерни намеси, за лекуване от косопад.

Процедурата се извършва за около 30минути. Не изисква специална подготовка и не е необходим възстановителен период.