Дентални екскурзии

ПЪТУВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ

Ние развиваме една иновативна идея – почивка и дентално лечение в рамките на една седмица.

България е една от най-добрите дестинации през всички сезони, където можете да получите стоматологично лечение с най- високо качество:

  • Прецизно високотехнологично оборудване
  • Комфорт и уют
  • Релаксираща луксозна обстановка
  • Строг контрол на стерилизация, дезинфекция и хигиена
  • Най-високо качество на стоматология
  • Естетични консултации
  • Супер ниски цени
  • Индивидуално лечение на всеки пациент
  • Най- безболезнено лечение за Вас и вашия бюджет

В НАШАТА ОФЕРТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

Eдноседмична почивка- посещения на културни забележителност, балнеолечение, стоматологично лечение. Имаме желание да променим традиционната почивка и да предложим така наречените „тематични пътувания“ за отделни пациенти или за организирани групи пациенти. Зъболекарските кабинети на стоматологичната практика са в непосредствена близост до пациентите – различни хотели в курорта „Златни пясъци" и гр. Варна.

Всичко това съчетано с вече няколко годишният ни опит в работата с немските здравни каси, застрахователни агенции и други европейски здравноосигурителни каси и фондове, издавайки необходимите документи и сертификати на пациентите.

ЗДРАВЕ, КРАСОТА, ДУШЕВНО СЪСТОЯНИЕ

Д-р Тодорова и екипът й работят за повишаване на вашия жизнена стандарт и вашето качество на живот, за по-доброто ви душевно състояние.

В условията на невероятни златисти плажове, чист въздух и лазурно море вие ще направите най-добрият избор за съчетание на полезното с приятното. Защо да асоциирате посещението при зъболекар само с негативни емоции, като може да го превърнете в незабравима ваканция?

Медика 3 Дент ви предлага именно това. Две в едно – нова усмивка и нови спомени. Плащате за една дестинация - получавате две услуги. Качествено обслужване, гарантирано добри резултати, вълшебни спомени от престоя си при нас.

Терминът дентален туризъм придобива други измерения с нашите услуги, атрактивните ни пакети и цени, локацията на нашите клиники, най-съвременните технологии, които използваме. Зъболечението отдавна не е това консервативно понятие, което ви носи усещане за страх, несигурност и болка. Медика 3 Дент е синоним на точно обратното – великолепни условия за лятна почивка и перфектно дентално обслужване. Приятно преживяване, лечение от нашите експерти, дългогодишна гаранция на труда ни. Понятието дентален туризъм придобива нови измерения при нас.

Очакваме ви!