ГАРАНЦИЯ

В нашата стоматологична практика използваме само онези методи на лечение и материали, които са тествани от милиони хора по света. Хигиената е една от най-важните характеристики на нашата терапевтична процедура, защото основната ни цел е здравето на нашите пациенти. Извършваме дезинфекция и стерилизация съгласно изискванията на WHO.

1. Шестмесечна гаранция за всеки имплант-ако в рамките на 6 месеца имплантът не се интегрира в костта, той се поставя безплатно на друго място в костта. Ако това е невъзможно, поставяме нов имплант с по-голям диаметър на същото място в костта.

2. Едногодишна технологична гаранция за метало-керамика – ако в рамките на една година керамиката се счупи и металът е видим, това спада към технологичните дефекти в зъботехническата лаборатория. Съответната протеза се коригира безплатно.

3. Едногодишна технологична гаранция за зъбните протези – ако в рамките на една година зъбната протеза се счупи, това спада към технологичните дефекти, изпраща се към зъботехническата лаборатория и съответната протеза се коригира безплатно.

ГАРАНЦИИТЕ СА ВАЛИДНИ, АКО СЕ СПАЗВАТ СТРОГО ИНСТРУКЦИИТЕ НА СТОМАТОЛОГА!

Емоция за душата и грижа за устата!

Денталният туризъм в България е една перфектна възможност за това

Перфектната възможност за почивка и зъболечение едновременно - това е нашата кауза. За никого не е новина, че зъболекарските услуги в България са едни от най качествените в Европа и едновременно с това са на най-ниски цени на Стария континент. Не случайно стотици български граждани, работещи извън граница и чужденци ги използват всяко лято като бонус към своята ваканция.

Защо да не се възползвате и вие от това?

Искате да съчетаете отдиха и грижата за вашите зъби едновременно? Медика 3 Дент ви предлага именно тази уникална възможност. Нашите клиники се намират във Варна и в един от най-добрите български курорти на брега на морето-Златни пясъци, където заедно с лятната си почивка ще съчетаете с решението на най-належащите си устни и зъбни проблеми. Подарете на зъбите си качествена грижа и емоция на душата си с един избор - Медика 3 Дент! Осигурете си нова блестяща усмивка и нови летни спомени.